Adunarea Eparhială a Episcopiei Devei și Hunedoarei


EPDH - 26.01.2016-7Marți, 26 ianuarie 2016, în sala de ședințe a Centrului eparhial, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a prezidat lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Devei și Hunedoarei.

În deschiderea ședinței ordinare anuale, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, într-un cuvânt de binecuvântare a lucrărilor Adunării Eparhiale, a mulțumit tuturor celor care, în anul precedent, s-au implicat în buna desfășurare a activităților din cadrul Episcopiei, cu nădejdea ca și în anul acesta, lucrătorii și colaboratorii Centrului eparhial să fie la fel de bine angrenați în slujirea lui Dumnezeu și a credincioșilor hunedoreni.

În continuare, rând pe rând, au fost prezentate în plenul Adunării Eparhiale rapoartele de activitate specifice fiecărui sector din cadrul Episcopiei Devei și Hunedoarei, prin care s-a reușit, într-un mod succint, prezentarea întregii activități a Episcopiei în anul 2015, dar și propunerile de activități pentru anul în curs.

La lucrările Adunării Eparhiale au participat părinții protopopi, preoți din cuprinsul eparhiei, oficialități locale și județene și personalități culturale din cuprinsul județului Hunedoara.


GALERIE FOTO