Comunicat de presă: Tabăra de astronomie Hexaimeron


Asociația Filantropia Ortodoxă Deva implementează în perioada 1 iulie – 31 august 2016, proiectul Hexaimeron cofinanțat de Consiliul Județean HUnedoara. În cadrul proiectului vor fi derulate următoarele activități:

  • A1: Managementul proiectului (coordonare activitati proiect; emiterea unui comunicat de presă și a 15 anunțuri pentru promovarea proiectului; raportarea finala catre finantator)
  • A2: Achizitii publice (cheltuieli consumabile; cheltuieli cu masa; cheltuieli cu echipamentele)
  • A3: Organizarea unei campanii de conștientizare cu privire la apropierea tinerilor de mediul natural și cunoașterea universului care are scopul de a facilita selectarea grupului țintă;;
  • A4: Realizarea propriu-zisa a activitatilor programului (activitati de cunoastere prin diferite jocuri; instalarea de corturi; observarea spatiului cosmic cu ajutorul telescoapelor; drumetii; ecologizarea mediului; video-proiectii; atelier de handmade; povesti la foc de tabara; realizarea de proiecte stiintifice si premierea participantilor). Proiectul are în vedere elevii între 10-18 ani.

Pentru informații legate de această activitate pentru tineret ne puteți contacta la adresa de e-mail: tineret@episcopiadevei.ro. Persoana de contact: Alexandru Vlad, telefon 0743 074 567.