Slujbă de pomenire pentru eroii revoluției din 1989 în Parcul Eroilor din Deva


EPDH_22.12.2016_Craciun-31Joi, 22 decembrie 2016, în Parcul Eroilor din Deva s-a desfășurat o manifestare comemorativă în care au fost pomeniți eroii revoluției din decembrie 1989. Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a săvârșit o slujbă de pomenire la care au participat autorități ale statului și numeroși credincioși hunedoreni.

În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, le-a vorbit celor prezență despre rolul deosebit al eroilor în formarea și dezvoltarea societății. Rememorarea și pomenirea acestor viteji înaintași ai noștri nu este altceva decât recunoașterea demnității noastre naționale și a valorilor perene ale neamului nostru românesc.

După slujba de pomenire, au fost susținute alocuțiuni de către mai mulți reprezentanți ai autorităților statului și a urmat tradiționala ceremonie de depunere a coroanelor la monumentul Eroilor din centrul parcului cu același nume din Deva.


GALERIE FOTO