Slujbă de Te Deum la cumpăna dintre ani în Episcopia Devei și a Hunedoarei


La cumpăna dintre ani, în Catedrala Episcopală „Sfântul Ierarh Nicolae” și „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Deva, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi și în prezența a numeroși credincioși, a săvârșit o slujbă de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu în anul ce a trecut și de binecuvântare a noului an.

În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, le-a vorbit credincioșilor prezenţi despre binefacerile pe care Dumnezeu le revarsă asupra celor care își încredinţează viaţa în braţele lui Hristos, prin săvârșirea de fapte bune și prin participare la Tainele și slujbele Bisericii. De asemenea, Preasfinţia Sa a îndemnat la rugăciune, la smerenie, la dragoste faţă de aproapele și la trăire duhovnicească a acestei vieţi.

La final, Preasfințitul Părinte Gurie i-a binecuvântat pe toți cei prezenți, urându-le tuturor un an nou cu pace în suflet, cu alese împliniri duhovnicești și cu mult folos spre mântuire.

LA MULȚI ANI!


GALERIE FOTO