Adunarea Eparhială a Episcopiei Devei și Hunedoarei


EPDH_31.01.2018_Adunarea Eparhială-18Miercuri, 31 ianuarie 2018, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a prezidat ședința Consiliului Eparhial, desfășurat la Centrul Eparhial din Deva, în cadrul căruia au fost prezentate, analizate și aprobate rapoartele Sectoarelor Centrului Eparhial pe anul 2017, pentru a fi înaintate spre Adunarea Eparhială.

După ședința Consiliului Eparhial, a urmat ședința Adunării Eparhiale. În cardul celor cinci comisii de lucru permanente ale Adunării Eparhiale au fost analizate rapoartele înaintate de Consiliul Eparhial, apoi au fost prezentate și aprobate în plenul Adunării Eparhiale. De asemenea, s-au făcut propuneri pentru intensificarea activităților pe sectoare pentru anul în curs.

La final, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a mulțumit părinților consilieri, părinților protopopi, membrilor Adunării Eparhiale și tuturor colaboratorilor de la Centrul Eparhial pentru buna desfășurare a activităților din Episcopia Devei și Hunedoarei.


GALERIE FOTO