Întâlnire duhovnicească a micilor sportivi de la FC Corvinul Hunedoara


Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a avut loc miercuri, 18 aprilie 2018, în Aula Magna a Facultății de Inginerie Hunedoara, o conferință-întâlnire duhovnicească a tinerilor fotbaliști ai Clubului Sportiv CORVINUL Hunedoara.

Conferința a avut tema: NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU, și a fost susținută de Preacucernicul Părinte Radu Trifon, Consilier pentru învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Devei și Hunedoarei, la invitația domnului Dan Stroia, antrenor de fotbal în cadrul clubului sportiv CORVINUL Hunedoara. La întâlnire au participat tineri sportivi ai clubului, cu vârste cuprinse între 9 și 24 de ani, cei mici fiind însoțiți și de părinți. Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă, tinerii adresând invitatului mai multe întrebări cu referire la relația omului și a sportivului, în special, cu Dumnezeu.

La final, părintele Radu Trifon a depănat și amintiri din tinerețea sa, din căutările personale și drumul spre Dumnezeu, încântând auditoriul și cu câteva piese de muzică folk. Toți cei prezenți au fost de acord ca aceste întâlniri să devină o tradiție a clubului sportiv CORVINUL Hunedoara.


GALERIE FOTO