Workshop de muzică modernă și contemporană și concert extraordinar la Centrul de tineret Orthocaffe din Deva


Luni, 30 aprilie 2018, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei, a avut loc la Centrul de tineret Orthocaffe al Episcopiei Devei și Hunedoarei un seminar de muzică modernă și contemporană și un concert muzical de tip jam-session.

Seminarul a fost susținut de către domnul profesor Tiziano Salvaterra din Italia. Renumitul profesor a prezentat într-un mod inedit, structurat sub forma unei cateheze muzicale, rolul și importanța instrumentelor muzicale moderne într-o formație de muzică contemporană, exemplificând prin concertul susținut de un grup de muzică modernă din Italia.

Comunitatea tinerilor din Deva a fost reprezentată de câteva formații muzicale de copii care își desfășoară activitatea la Centrul de tineret Orthocaffe al Episcopiei Devei și Hunedoarei, sub îndrumarea domnului Nicu Vornicu. Acești copii au interpretat câteva piese din repertoriul românesc și internațional. La final, micii artiști au cântat împreună, într-un veritabil jam-session, mai multe melodii consacrate.


GALERIE FOTO