Noi activități în cadrul proiectului „Familiile fericite NU cunosc violența!”


În data de 19 septembrie 2018, în cadrul proiectului social „Familiile fericite nu cunosc violența!”, s-au desfășurat noi activități adresate copiilor.

A doua grupă de copii selectați au participat la un curs educativ de preventie a violenței domestice, în cadrul căruia au învățat de la polițiști cum să recunoască o situație conflictuală, cum ieși dintr-o relație toxică, modalități de detensionare a conflictelor apărute în familie sau la școala și locurile unde pot cere ajutor în cazul în care sunt victimele sau martorii violenței domestice.

La finalul activității copiii au primit rechizite, folositoare atât pentru noul an școlar, cât și pentru realizarea materialelor artistice pe care le vor prezenta în cadrul proiectului.

Unul dintre scopurile proiectului „Familiile fericite nu cunosc violența!” este integrarea copiilor în activități alternative de petrecere a timpului liber în mod armonios și realizarea unor activități de „bună practică”, de petrecere eficientă și calitativă a timpului în familie: părinți-copii.


GALERIE FOTO