Cete de colindători la Centrul Eparhial


Ca în fiecare an, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a primit la Centrul Eparhial din Deva cetele de colindători venite să vestească nașterea Pruncului Iisus în ieslea din Betleemul Iudeii.

Marți, 11 decembrie 2018, Preasfinția Sa a fost colindat de către o grupă de preșcolari de la Colegiul Național Sportiv „Cetate” din Deva, de mai multe grupe de preșcolari de la Grădinița nr. 7, de două clase de la Colegiul Național „Decebal” din Deva și de un grup de studenți de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia.

Miercuri, 12 decembrie, la Centrul Eparhial din Deva au venit să colinde două clase de elevi și o grupă de preșcolari de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, două grupe de preșcolari de la Grădinița „Prichindelul” din Hunedoara, trei grupe de preșcolari de la Grădinița nr. 7 din Deva, un grup vocal de la Școala Gimnazială nr. 1 din Hunedoara, un grup de deținuți de la Penitenciarul Bârcea Mare – Deva însoțiți de preotul Alexandru Fleșer, artistele de folclor Valerica Ianoși, Mariana Suciu și Viorica Brândușan Lupo și un grup de studenți de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia.

Vineri, 14 decembrie, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a fost colindat de mai multe grupuri de colindători: câteva clase de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, două clase de la Colegiul Energetic „D. Hurmuzescu” din Deva, trei grupe de preșcolari de la Grădinița nr. 7 din Deva, preoții Protopopiatului Hațeg, o clasă de la Colegiul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, obștea Mănăstirii Măgura și o ceată de colindători din Parohia Sulighete împreună cu membrii Ansamblului „Șoimușana” din comuna Șoimuș.

Luni, 17 decembrie, la Centrul Eparhial al Episcopiei hunedorene au poposit noi cete de colindători: mai multe grupe de preșcolari de la Grădinița nr. 7 din Deva, o clasă de elevi de la Școala „Andrei Șaguna”, două clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, o clasă de la Școala Generală nr. 5 și două clase de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva.

Marți, 18 decembrie, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a fost colindat de către o clasă de elevi de la Colegiul Național „Decebal”, patru clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, două clase de la Colegiul Tehnic „D. Hurmuzescu” din Deva, un grup de elevi din parohia Glodghilești, preoții Protopopiatului Brad, elevi de la Centrul Sportiv din Deva, un grup de colindători de la Centrul de tineret „Orthocaffe” din Hațeg și de către un cor din Sebeș – jud. Alba, însoțiți de către Părinte profesor univ. dr. George Remete.

Miercuri, 19 decembrie, la Centrul Eparhial al Episcopiei Devei și Hunedoarei au sosit noi cete de colindători: două clase de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Simeria, trei clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, trei grupe de preșcolari de la Liceul de Arte, trei clase de elevi de la Colegiul Tehnic „D. Hurmuzescu”, două clase de la Școala „Andrei Șaguna”, un grup de elevi din parohia Dobra, monahi de la Mănăstirea Crișan, obștea Mănăstirii Jieț, un grup de elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva și un grup de copii din parohia Deva IV.

Joi, 20 decembrie, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a fost colindat de către un grup de elevi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” din Hunedora, două clase de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, două clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, două clase de la Colegiul Tehnic „D. Hurmuzescu” și o clasă de la Școala „Andrei Șaguna”.

Vineri, 21 decembrie, la Centrul Eparhial din Deva, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a fost colindat de către grupul „Epifania” din Orăștie și de o clasă de elevei de la Colegiul Tehnic „D. Hurmuzescu” din Deva.

Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a răsplătit colindătorii cu tradiționalii covrigi și cu multe daruri.


GALERIE FOTO


Știre actualizată în data de 12 decembrie 2018


Știre actualizată în data de 14 decembrie 2018


Știre actualizată în data de 17 decembrie 2018


Știre actualizată în data de 18 decembrie 2018


Știre actualizată în data de 19 decembrie 2018


Știre actualizată în data de 20 decembrie 2018


Știre actualizată în data de 21 decembrie 2018