Comemorarea tinerilor de la „Colectiv” la Centrul de tineret ORTHOCAFFE Hațeg


Și în acest an, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, joi, 31 octombrie, la Centrul de tineret „Ortho Caffe” din Hațeg au fost comemorate victimele incendiului de la Clubul „Colectiv” .

La trecerea a patru ani de la tragedie, tineri hațegani și deveni au ales să se roage pentru cele 64 de suflete plecate în veșnicie, participând la Slujba Parastasului, săvârșită în Biserica „Sf. Treime” din Hațeg, de către Preacucernicii Părinți, Pr. Paroh Octavian Maier și Pr. Radu Trifon, consilier eparhial pentru învățământ și activități cu tineretul.

În memoria victimelor, tinerii prezenți au avut parte de un recital de muzică, susținut de către Ioan Trifon (voce, chitară), Filip Trifon (percuție, chitară) și tatăl lor, Pr. Radu Trifon (chitară, clape).

În timpul recitalului, părintele consilier Radu Trifon le-a vorbit tinerilor despre artă în general, muzică în special și spiritualitate.

Din dragoste și compasiune frățească, tinerii s-au gândit la suferința tuturor celor afectați de tragicul eveniment și l-au rugat pe Mult Milostivul Dumnezeu ca să ierte păcatele celor adormiți și să-i odihnească cu drepții, iar pe cei rămași cu răni pe trupuri și în suflete, să-i miluiască cu putere, vindecare și mângâiere.

Roxana Lauran

Coordonator Orthocaffe Hațeg


GALERIE FOTO