Primele cete de colindători au sosit la Centrul Eparhial din Deva


Luni, 9 decembrie 2019, la Centrul Eparhial din Deva au sosit primele cete de colindători din acest an. Astfel, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a fost colindat de către mai multe grupe de copii de la Grădinița nr. 7 din Deva, o clasă de elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, o clasă de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara, două grupe de preșcolari de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, un grup de elevi din parohia Petrila-Cimpa și de obștea Mănăstirii Măgura.

Marți, 10 decembrie 2019, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a primit noi cete de colindători. Astfel, la Centrul Eparhial din Deva au venit să colinde mai multe grupe de preșcolari de la Grădinița nr. 7 din Deva, mai multe clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”, un grup de la M.A.I. – Orăștie, monahi și monahii de la Mănăstirea Crișan, de la Schitul Jieț și de la Schitul Nandru și un grup de studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Preasfinția Sa a mulțumit colindătorilor pentru interpretarea frumoaselor colinde, prin care au vestit Nașterea Domnului, și i-a răsplătit cu tradiționalii covrigi și cu multe alte daruri.


GALERIE FOTO


Știre actualizată în data de 10 decembrie 2019