Slujba Vecerniei în parohia Valea Bradului


În Duminica a 27-a după Rusalii, 8 decembrie 2019, la ceas de seară, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a săvârșit slujba Vecerniei în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din parohia Valea Bradului, Protopopiatul Brad. În continuare, Preasfinția Sa, alături de soborul slujitor, a săvârșit o slujbă de sfințire a noii capele mortuare din localitate.

Preasfinția Sa a rostit și un cuvânt de învățătură despre vremea postului în care ne aflăm, îndemnând credincioșii prezenți ca în perioada rămasă până la praznicul Nașterii Domnului să își pregătească sufletele pentru întâmpinarea Pruncului născut în ieslea Betleemului.

Pentru activitatea pastoral-misionară desfășurată în parohie, preotul Radu Sorca a fost hirotesit sachelar. De asemenea, pentru implicarea în ridicarea capelei mortuare, domnul primar al municipiului Brad, Florin Cazacu, a primit diploma și medalia aniversară la 10 ani de la înființarea eparhiei hunedorene, iar credincioșii au primit gramate de cinstire.


GALERIE FOTO