Colindători la Centrul Eparhial din Deva


Înaintea praznicului Nașterii Domnului, ca în fiecare an, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, primește la Centrul Eparhial din Deva cetele de colindători.

Astfel, miercuri, 11 decembrie 2019, Preasfinția Sa a fost colindat de către mai multe grupe de copii de la Grădinița nr. 7 din Deva, mai multe clase de elevi de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, mai multe grupe de preșcolari de la Liceul Sportiv „Cetate” din Deva, un grup de deținuți de la Penitenciarul Bârcea Mare, interpretele de folclor Valerica Ianoși, Mariana Suciu și Viorica Brândușan Lupo, un grup de preoți din Protopopiatul Hațeg și o clasă de elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva.

Vineri, 13 decembrie, la Centrul Eparhial din Deva au colindat o clasă de elevi și două grupe de preșcolari de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, Corul „Amadeus” al Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, o clasă de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, o grupă de preșcolari de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, un grup de copii de la Grădinița din Cristur, un grup de elevi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” din Hunedoara, un grup de elevi de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad și Corul „Anastasis” al Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” din Deva.

Luni, 16 decembrie, la Centrul Eparhial al Episcopiei Devei și Hunedoarei din Deva au colindat două clase de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, mai multe clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” și două clase de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”.

Marți, 17 decembrie, la Episcopia Devei și Hunedoarei au colindat mai multe clase de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” și de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, Grupul Psaltic „Anastasis” al Paraclisului Noii Catedrale Patriarhale din București și un grup de tineri din parohia Dobra.

Miercuri, 18 decembrie 2019, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a fost colindat de către Corul „Armonia” al parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Orăștie, mai multe clase de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, două clase de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Ansamblul Folcloric „Opincuța” al Liceului „Ion Creangă” din Chișinău – Republica Moldova, un grup de studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia și de către preoții din Protopopiatul Brad.

Joi, 19 decembrie 2019, la Centrul Eparhial din Deva au colindat elevii de la clasa de chitară a Școlii Populare de Artă din cadrul Centrului de Cultură și Artă al județului Hunedoara din Deva.

Vineri, 20 decembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a fost colindat de către un grup de la Centrul de Tineret Orthocafee din Hațeg și de către o clasă de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva.

Arhipăstorul hunedorean, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie, a răsplătit colindătorii, ca de fiecare dată, cu tradiționalii covrigi și cu multe alte daruri.


GALERIE FOTO


Știre actualizată în data de 13.12.2019


Știre actualizată în data de 16.12.2019


Știre actualizată în data de 17.12.2019


Știre actualizată în data de 18.12.2019


Știre actualizată în data de 19.12.2019


Știre actualizată în data de 20.12.2019