Acțiuni social-filantropice în eparhia hunedoreană


În ultimele zile, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, în unele parohii hunedorene s-au desfășurat mai multe acțiuni social-filantropice.

Joi, 2 aprilie 2020, cinci parohii din municipiul Deva, Deva I, Deva IV, Deva VI, Deva VII și Deva IX, au donat 50 de pizza pentru persoanele aflate în carantină în Spitalul Județean de Urgență Deva.

Sâmbătă, 4 aprilie 2020, Parohia Băcia, din cadrul Protopopiatului Orăștie, prin grija preotului paroh Ioan-Marius Popa – consilier cultural la Centrul Eparhial din Deva, a întreprins o activitate social-filantropică pentru persoane vulnerabile din cuprinsul parohiei, satele Băcia și Petreni, prin care au fost oferite produse alimentare și igienico-sanitare.

Duminică, 5 aprilie 2020, Parohia Ortodoxă cu hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Brad II, Protopopiatul Brad, prin părintele paroh Todoran Mihai Ioan, alături de un grup inimos de voluntari, a venit în ajutorul bătrânilor neputincioşi, a persoanelor invalide fără ajutor și a familiilor cu o situație financiară precară, cu alimente, fructe și produse de igienă.


GALERIE FOTO