Donează 2% din impozit

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze doi la sută din impozitul pe veniturile obţinute în anul precedent către o entitate nonprofit.

Aceasta opţiune nu vă costă nimic!

Dacă nu o folosiţi, suma respectivă rămâne statului.

Direcţionând această sumă către Episcopia Devei şi Hunedoarei, sprijiniţi desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor de cult, a activităţilor culturale şi social filantropice, sprijiniţi ajutorarea persoanelor cu o situaţie socială precară, sau a familiilor cu mulţi copii din parohii.

Puteţi direcţiona cei 2% din impozit astfel:

Daca sunteţi salariat(ă): Descărcaţi “Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” (formularul 230), tipăriţi-o, completaţi-o şi semnaţi-o. Nu este necesar să indicaţi suma care o direcţionaţi către Episcopia noastră, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe acest formular 230 sunt trecute deja datele care indică Episcopia Devei şi Hunedoarei ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs.

Apasă aici pentru a descărca formularul 230.

Mulţumim persoanelor care au direcţionat în anul trecut către Episcopia Devei şi Hunedoarei cei 2% din impozitul lor pe venit. Dumnezeu să vă răsplătească înmiit binele făcut !

Detalii suplimentare: http://www.doilasuta.ro /