Acțiunea socială „Fii și tu Moș Crăciun!”


Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, în data de 20 decembrie a avut loc acțiunea denumită „Fii și tu Moș Crăciun!”, organizată în parteneriat cu Episcopia Devei și Hunedoarei, Asociația Inimi Generoase și Parohia „Nașterea Maicii Domnului”, Deva IV.

În cadrul acestei acțiuni, desfășurată la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Deva, corul copiilor de preoți, dirijat de Pr. Nicolae Vlad, a susținut un moment artistic dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului. De asemenea, la eveniment au participat copiii de la Centrul de zi pentru copii al Parohiei Deva IV, beneficiarii Centrului de tip familial din localitatea Săulești și copiii de la Centrul de zi pentru copii „Sfinții Ioachim și Ana”, al Episcopiei Devei și Hunedoarei, care împreună cu elevii clasei a IV-a de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” Deva, au colindat în așteptarea lui Moș Crăciun.

În încheiere, atât colindătorii, cât și micuții enoriași ai parohiei, au primit daruri de la Moș Crăciun, care i-a bucurat pe copii cu prezența sa și le-a adus aminte de semnificația duhovnicească a praznicelor și sărbătorilor care urmează.

As. soc. Adriana Lupei


GALERIE FOTO