Activitate social-filantropică în parohia Brad II


În fiecare an, Nașterea Domnului ne îndeamnă să fim buni și milostivi față de aproapele nostru. În acest context, Duminică, 12 decembrie 2021, în cadrul programului „Bradul l-am împodobit și cu daruri am pornit”, desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei, Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Brad, în parteneriat cu Diaspora Europeană, au reuşit ca în apropierea marelui praznic al Naşterii Domnului să ofere la 40 de copii cadouri constând în alimente pentru sărbători, haine, dulciuri, fructe și jucării.

Colindul sfânt și bun a luat forma fizică a darurilor aducând bucuria în casele și sufletele beneficiarilor. Au fost vizați copiii proveniți din familii defavorizate, cu risc de excluziune socială, abandon școlar, cu posibilități materiale reduse, familii monoparentale sau minori crescuți de bunici. La rândul lor copiii au mulţumit pentru darurile primite prin colinde.

Sărbătoarea Nașterii Domnului este prilej de bucurie pentru toți creștinii. De aceea, împărtășim această bucurie prin solidaritate și dragoste cu cei aflați în nevoie. În această perioadă de grea încercare pentru toți, responsabilitatea care ne revine celor care suntem bine este să le fim sprijin acelora care au nevoie de noi. În acest fel aducem și mulțumire Lui Dumnezeu pentru că încă suntem sănătoși.

Mulţumim pe această cale tuturor binefăcătorilor care în acest an ne-au fost alături şi au sprijinit activitatea noastră filantropică, dorindu-le sărbători fericite!

Preot Mihai Ioan Todoran


GALERIE FOTO