Activitatea finală a proiectului „NU pentru droguri, DA pentru viață”


În data de 11 decembrie 2017, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a avut loc, la Centrul Socio-medical „Sfântul Nectarie”, activitatea finală din cadrul proiectului „NU pentru droguri, DA pentru viață”, finanțat din bugetul public al Primăriei Municipiului Deva și implementat de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Deva.

La acest eveniment au participat elevi de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, și anume, clasa a II-a A, sub îndrumarea doamnei învățătoare Petronela Luncan, și clasa a III-a sub îndrumarea doamnei învățătoare Cristina Crișan.

La activitate au participat cadrele didactice implicate, reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara, precum și părinții copiilor, aceștia având ocazia să vadă ceea ce elevii au învățat pe parcursul desfășurării proiectului. În cadrul evenimentului copii au cântat colinde și au prezentat lucrările pe care le-au făcut cu privire cele învățate.

Scopul acestui proiect a fost întărirea factorilor de protecție, respectiv reducerea factorilor de risc cu privire la consumul de alcool și tutun prin informare și dezvoltarea de abilitați sociale, iar activitățile au prezentat mare interes în rândul elevilor.

La finalul activității copiii au primit tricouri personalizate, ca răsplată pentru munca depusă.


GALERIE FOTO