Activitatea II din cadrul proiectului „NU pentru droguri, DA pentru viață!”


În data de 13 noiembrie 2017, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, s-a desfășurat activitatea a II-a din cadrul proiectului „NU pentru droguri, DA pentru viață”, în cadrul căreia elevii clasei a II-a de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, sub îndrumarea doamnei învățătoare Petronela Luncan, au fost informați cu privire la efectele și riscurile consumului de tutun.

În cadrul evenimentului, reprezentantul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara, doamna Adriana Jude Almășan, le-a prezentat copiilor mai multe materiale video și le-a explicat pe înțelesul lor, ce înseamnă consumul de tutun și riscurile la care sunt expuși. Întâlnirea a fost una interactivă, copii participând la discuții, iar interesul față de această temă a fost unul extrem de ridicat în rândul elevilor.

Scopul acestui proiect este întărirea factorilor de protecție, respectiv reducerea factorilor de risc cu privire la consumul de alcool și tutun prin informare și dezvoltarea de abilitați sociale.


GALERIE FOTO