Biserica din satul Câmpuri de Sus a fost târnosită


Sâmbătă, 17 iunie 2023, Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, a săvârșit slujba de sfințire a bisericii cu hramurile „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” și „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din filia Câmpuri de Sus a parohiei Tătărăști, Protopopiatul Deva. De asemenea, a fost sfințită și troița de lemn ridicată în curtea lăcașului de cult. În continuare, Preasfinția Sa a oficiat Dumnezeiasca Liturghie împreună cu soborul de preoți și diaconi.

În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Episcop Nestor a explicat rânduiala sfințirii bisericii prin care aceasta devine cer pe pământ – loc unde credincioșii se întâlnesc cu Dumnezeu pentru a înălța rugăciuni de slavă, de mulțumire și de cerere, pentru a primi cele folositoare spre mântuirea sufletului și dobândirea Împărăției Cerurilor.

Pentru osteneala depusă în vederea renovării bisericii, Preotul paroh Adrian Hrineac a fost hirotesit sachelar, iar credincioșii implicați în lucrările de restaurare și înfrumusețare au primit acte de cinstire.


GALERIE FOTO