Concert de colinde la Peștera Bolii


Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, a participat luni, 12 decembrie 2022, la Concertul de colinde „Lumina Crăciunului”, ajuns la a 12-a ediție, desfășurat în Peștera Bolii de lângă Petroșani. În debutul manifestării a fost ținut un moment de reculegere în memoria Preasfințitului Părinte Gurie, primul arhipăstor al Episcopiei Devei și Hunedoarei, cel care a binecuvântat organizarea primelor ediții.

La concertul din acest an au vestit nașterea Pruncului Iisus prin intermediul colindelor Corala preoțească „Sacerdotes”, dirijată de Preotul Daniel Balea, și solista Paula Hriscu.

În încheiere, Preasfințitul Părinte Episcop Nestor a rostit un cuvânt de binecuvântare, urându-le celor prezenți ca praznicele care urmează, începând cu sărbătoarea Nașterii Domnului, să fie făclii călăuzitoare către Împărăția Cerurilor pregătită nouă de către Dumnezeu, iar apoi a adresat un cuvânt de mulțumire domnului Ionuț Drăgotesc și celorlalți organizatori care sprijină acest concert, artiștilor care au urcat pe scenă și tuturor participanților, prezenți în număr mare la eveniment.


GALERIE FOTO