Corala „Sacerdotes” și Corala mixtă a Episcopiei Devei și Hunedoarei în pelerinaj la Istanbul


Cu binecuvântarea și sprijinul Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, în perioada 18-22 octombrie 2017, Corala „Sacerdotes” și Corala mixtă a Episcopiei Devei și Hunedoarei au efectuat un pelerinaj la Istanbul, Turcia.

Cu acest prilej, sâmbătă, 21 octombrie, membrii celor două corale au fost primiți de către Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Arhiepiscopul Constantinopolului și Patriarh Ecumenic, în biserica patriarhală „Sfântul Mucenic Gheorghe” din Fanar, unde s-a interpretat un mic recital.

În aceeași zi, la ceas de seară, cele două corale, dirijate de către Preacucernicul părinte Arhidiacon Nicolae-Daniel Balea, au susținut concertul „Fie Doamne mila Ta spre noi” în biserica catolică „Sf. Anton de Padova” din Istanbul.

Duminică, 22 octombrie 2017, în biserica ortodoxă „Sfânta Muceniță Parashevi”, a comunității românești din Istanbul, cele două corale au oferit răspunsurile la Sfânta Liturghie și un recital de cântări religioase, cu ocazia serbării a 325 de ani de la refacerea bisericii, ctitorie a Sfântului Voievod Constantin Brâncoveanu.


GALERIE FOTO