Deschiderea anului școlar la Grădinița „Episcop Gurie Georgiu” din Deva


Luni, 11 septembrie 2023, la Grădinița „Episcop Gurie Georgiu” din Deva a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, Preasfințitul Părinte Gherontie Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei, a săvârșit slujba de Te Deum în prezența cadrelor didactice, a preșcolarilor și a părinților acestora.

Preasfinția Sa a rostit un cuvânt despre importanța educației primită în familie, pe lângă cea de la grădiniță și de la școală, și în special despre rolul important al mamelor în viața copiilor, în vederea formării unor caractere sănătoase din punct de vedere moral și duhovnicesc.

Grădinița „Episcop Gurie Georgiu” din Deva a fost inaugurată la în luna august a anului 2022, deschizându-și porțile în toamna anului trecut pentru 40 de copii, iar începând cu noul an școlar 2023-2024, 80 de preșcolari beneficiază de serviciile educaționale oferite în cadrul acestei instituții de învățământ.


GALERIE FOTO