Duminica a III-a după Rusalii | Preasfințitul Părinte Gurie a slujit în parohia Boș – protopopiatul Deva


EPDH_25.06.2017_Slujire Boș-4Duminică, 25 iunie 2017, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a slujit Sfânta Liturghie în biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” a parohiei Boș din protopopiatul Deva, județul Hunedoara, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Cu acest prilej, Preasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură despre evitarea grijii de cele lumești și îndreptarea atenției noastre spre căutarea, mai întâi, a Împărăției lui Dumnezeu și a dreptății Lui, după îndemnul Mântuitorului Iisus Hristos, din pericopa evanghelică a acestei zile. De asemenea, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie i-a îndemnat pe credincioșii prezenți să înmulțească rugăciunea și faptele bune, mai ales în aceste zile de post care ne-au mai rămas până la pomenirea Sfinților Apostoli Petru și Pavel.

La final, preacucernicul părinte paroh Dumitru Avârvarei a mulțumit Preasfințitului Părinte Episcop Gurie pentru bucuria prilejuită de săvârșirea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii în comunitatea parohiei Boș.


GALERIE FOTO