Ortho Vibes


Cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, tinerii de la Clubul de Voluntariat al OrthoCaffe Deva în colaborare cu Centrul de Tineret OrthoCaffe Hațeg au desfășurat în data de 28 iulie 2022 la Hațeg evenimentul intitulat sugestiv „Ortho Vibes”.

În cadrul evenimentului s-au desfășurat o serie de activități printre care atelierul de improvizație teatrală, concurs cu degustare de ceai și vizionare de film. Obiectivele acestui eveniment au fost interacțiunea dintre tinerii deveni și hațegani care împart atmosfera centrului OrthoCaffe, întâlnirea membrilor vechi și consolidarea unei legături între cele două centre de tineret.

La această activitate, au participat în jur de 50 de tineri care s-au bucurat de o seară care le va aduce o amintire plăcută din această vacanță de vară.

Resposabili pentru acest eveniment au fost voluntarii Boldor Alexandru și Cinezan Alexandru, care s-au ocupat de logistica, promovarea și buna desfășurare a evenimentului. Prin dorința acestora de a face un eveniment pentru generația care a succedat activității lor în centru, au reușit să creeze pentru tinerii din Hațeg o seară atât culturală cât și distractivă care promite în viitor și alte activități la OrthoCaffe Hațeg.

Evenimentul Ortho Vibes nu ar fi putut avea loc fără implicarea Episcopia Devei și Hunedoarei, Librăria Cărturești Deva și The Refresh Concept.

Boldor Alexandru Cornel, voluntar și coordonator de voluntari la Clubul de Voluntariat OrthoCaffe Deva


GALERIE FOTO