Serbarea de Crăciun a copiilor din cadrul centrului catehetic „Sfântul Nicolae” de la Catedrala Episcopală din Deva


EPDH - Serbare Craciun copiii de la cateheza - 21.12.2015-180Luni, 21 decembrie 2015, cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, în Catedrala Episcopală „Sfântul Ierarh Nicolae” și „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, a avut loc serbarea de Crăciun a copiilor de la Centrul catehetic „Sfântul Nicolae” din Deva, îndrumați de părintele Marius Iovan.

Copilașii au prezentat un program artistic deosebit, punând laolaltă momente poetice, dramatice și muzicale ce au creat o atmosferă extraordinară în preajma marelui praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, i-a felicitat pe micuții colindători pentru frumosul program pregătit și a amintit celor prezenți bucuria pe care o au copiii atunci când li se oferă posibilitatea de a se afirma, de a participa la astfel de momente în care pot demonstra tot ceea ce au acumulat de-a lungul orelor de cateheză și de educație. De asemenea, Preasfinția Sa le-a urat sărbători cu bucurie și pace tuturor celor prezenți și i-a îndemnat să primească cu profundă trăire duhovnicească minunatul praznic al Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

La sfârșit, toți copiii au primit din partea Preasfințitului Părinte Gurie daruri de Crăciun spre a ale aduce în suflete bucuria și lumina Nașterii Domnului.


GALERIE FOTO