Serbarea finalului de an școlar la Seminarul Teologic de la Mănăstirea Prislop


EPDH_16.06.2017_Serbare Seminar Prislop-9Vineri, 16 iunie 2017, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a participat la serbarea de sfârșit de an școlar la Seminarul Teologic „Sfânta Ecaterina” de la Mănăstirea Prislop.

Festivitatea a debutat cu un program artistic în cadrul căruia s-au recitat poezii și s-au cântat pricesne și cântece patriotice. Preasfințitul Părinte Episcop Gurie a rostit un cuvânt de învățătură despre pogorârea și sălășluirea Sfântului Duh în sufletul omenesc și importanța lucrării noastre pentru păstrarea permanentă a Acestuia. De asemenea, a felicitat elevele Seminarului Teologic pentru rezultatele deosebite obținute pe parcursul acestui an școlar, dar și personalul didactic care s-a ostenit la catedră. În semn de prețuire, Preasfinția Sa  a oferit câteva daruri.

Părintele Gabriel Basa, Inspector școlar pe disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, a prezentat elevele care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale la disciplinele religioase, dăruindu-le premii, iar maica Petronia, Director al Seminarului Teologic, a înmânat premiile pentru rezultatele deosebite la învățătură.


GALERIE FOTO