Tablete pentru elevii defavorizați în vederea participării la cursurile online

 


Miercuri, 13 mai 2020, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, au fost distribuite deja primele tablete donate de Episcopia Devei și Hunedoarei elevilor aflaţi în clasele a VIII-a şi a XII-a, care se găsesc în situaţii defavorizate, cu scopul participării la procesul educațional desfășurat online, în contextul pandemiei de Covid-19.

Astfel, au fost împărțite 33 de tablete elevilor din Protopopiatul Orăștie, la următoarele instituții de învățământ: Școala Gimnazială „Dr. Aurel Vlad” din Orăștie, Centrul de Plasament din Orăștie, Școala gimnazială din Orăștioara de Sus, Școala Gimnazială din Romos, Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu și la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria.

Joi, 14 mai, a continuat distribuirea a încă 35 de tablete, în zona Protopopiatelor Deva și Brad, la elevii de la Școala Gimnazială din Zam, Școala Gimnazială din Gurasada, Școala Gimnazială din Veţel, Școala Gimnazială din Șoimuș, Școala Gimnazială din Hărău, Școala Gimnazială din Certeju de Sus, Școala Gimnazială din Ribiţa, Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad, Liceul Tehnologic „Crișan” din Crișcior, Școala Gimnazială din Bucureșci și la Școala Gimnazială din Buceș.

Vineri, 15 mai, încă 46 de tablete au fost distibuite în zona Protopopiatului Deva, pentru elevii de la Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”, Colegiul Național „Iancu de Hunedoara”, Liceul Teoretic „Traian Lalescu”, Liceul Tehnologic „Constantin Bursan”, Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială nr. 2 din municipiul Hunedoara, Școala Gimnazială din Teliucu Inferior, Liceul Teoretic din Ghelari, Liceul cu program sportiv „Cetate”, Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”, Liceul de Arte „Sigismund Toduță”, Liceul Tehnologic „Transilvania” și Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva.

Luni, 18 mai, au fost distribuite 90 de tablete în Protopopiatul Petroșani, la elevii de la mai multe instituții de învățământ: Liceul Tehnologic „Retezat” din Uricani, Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, Liceul Tehnologic și Școala Gimnazială nr. 3 din Lupeni, Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială nr. 6 din Vulcan, Școala Gimnazială „Sfânta Varvara” din Aninoasa, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic „Hermes”, Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida”, Școala Gimnazială „I.G. Duca” și Școala Gimnazială nr. 7 din Petroșani, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” și Școala Gimnazială „Ion Desideriu Sîrbu” din Petrila, Școala Gimnazială din Bănița și Școala Gimnazială din Petros.

Marți, 19 mai, s-au distribuit tabletele și în Protopopiatul Hațeg, pentru elevii de la Școala Gimnazială din Densuș, Școala Gimnazială din Râu de Mori, Școala Gimnazială „Ovid Densușianu” și Liceul Teoretic „I.C. Brătianu” din Hațeg și la Liceul Tehnologic „Ovid Densușianu” din Călan.


GALERIE FOTO


Știre actualizată în data de 14.05.2020


Știre actualizată în data de 15.05.2020


Știre actualizată în data de 18.05.2020


Știre actualizată în data de 19.05.2020