TREASURE HUNT BY ORTHOCAFFE DEVA


Cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, voluntarii centrului de tineret OrthoCaffe Deva au organizat ediția a doua a evenimentului Treasure Hunt by OrthoCaffe în data de 9 septembrie.

Această activitate a adunat împreună 30 de tineri, care au luat parte la competiţie, și 20 de voluntari care s-au bucurat împreună cu aceştia, dar au şi asigurat buna desfășurare a evenimentului. În cadrul acestui eveniment tinerii au avut ca activitate principală descoperirea secretelor care reies din indiciile primite, iar la fiecare check point au avut de efectuat câte o probă suplimentară, dintre care amintim: tir cu arcul, aruncarea cu bocancul sau improvizația teatrală.

Prima ediție a TreasureHunt by OrthoCaffe a avut loc în anul 2018 și este un eveniment de marcă pentru OrthoCaffe, fiind un eveniment prin care centrul de tineret coboară în stradă, iasă în oraș pentru a se întâlni cu tinerii.

Și această ediţie a Treasure Hunt, ca de altfel toate celelalte evenimente organizate de către Centrul de voluntariat Orthocaffe Deva în cei aproape șase ani de activitate, a fost organizată cu sprijinul Episcopiei Devei și Hunedoarei, însă anul acesta ne-am bucurat şi de colaborarea cu parteneri importanţi şi anume: Direcția Județeană de Tineret şi Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva. De asemenea, mulţumim cafenelei TheRefresh pentru sprijinul acordat, precum şi sponsorului principal al evenimentului, Decathlon România.

Vă reamintim, dragi tineri, că Centrul de Tineret OrthoCaffe al Episcopiei Devei şi Hunedoarei vă așteaptă de luni până vineri între orele 16-20 și își propune anul acesta încă două evenimente la care vă invită să participați!

Coordonator de voluntari, Boldor Alexandru Cornel


GALERIE FOTO