Acțiune filantropică în cadrul Sectorului Social al Episcopiei Devei și Hunedoarei


Începând cu data de 16 august 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, au început activitățile tehnico-aplicative pentru copii care provin din familii dezavantajate, activități manageriate de Sectorul social al eparhiei hunedorene.

Activitățile întreprinse sunt reprezentate de vizite la diferite obiective industriale din județ, precum și activități de educație tehnico-aplicativă ce se vor desfășura până la începutul noului an scolar.

În cadrul activităților copiii vor fi însoțiți de părintele Florin Puf. Obiectivele vizitate până în prezent sunt următoarele: Termocentrala Mintia, Fabrica de ciment Chișcădaga, Moara „Boromir” Deva, Aeroclubul Teritorial Deva și Fabrica de biciclete „DHS”.

În cadrul vizitei de la Aeroclubul Teritorial Deva, copii au primit informații și au avut posibilitatea să vadă avionul de la Școala de pilotaj Aero West din Buziaș unde tinerii se pregătesc pentru obținerea licențelor care încep de la pilot privat până la pilot de linie.


GALERIE FOTO