Activitate social-filantropică în ajunul praznicului Naşterii Domnului în parohia Brad II


Și în acest an Nașterea Domnului ne îndeamnă să fim mai buni și milostivi față de aproapele nostru. În acest context, sâmbătă, 24 decembrie 2022, în cadrul programului „Bradul l-am împodobit și cu daruri am pornit”, desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Brad II, din cadrul Protopopiatului Brad, a reuşit ca în ajunul marelui praznic al Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, să ofere la peste 30 de copii cadouri constând în alimente, haine, dulciuri, fructe și jucării.

Sărbătoarea Nașterii Domnului este prilej de bucurie pentru toți creștinii, de aceea colindul sfânt și bun a luat forma fizică a darurilor aducând fericirea în casele și sufletele copiilor, în care au fost vizați copiii proveniți din familii defavorizate, cu risc de excluziune socială, abandon școlar, cu posibilități materiale reduse, familii monoparentale sau minori crescuți de bunici.

Mulţumim pe această cale celor care în acest an au fost alături de noi şi au sprijinit activitatea noastră filantropică, dorindu-le tuturor sărbători fericite!

Preot Mihai Ioan Todoran


GALERIE FOTO