Activități dedicate copiilor și tinerilor în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Orăștie


Cu prilejul zilelor de aniversare consacrate copiilor și tinerilor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, în cadrul parohiei „Adormirea Maicii Domnului” – Orăștie II, unde slujesc preotul paroh Petru Voichescu și preotul slujitor Ioan Marius Popa, au avut loc mai multe activități.

Duminică, 30 mai 2021, elevii cercului de pictură al parohiei, coordonați de prof. Alexandru și Andreea Mihăileanu, au organizat o expoziție de icoane tradiționale transilvănene, pictate pe sticlă.

Marți, 1 iunie, grupul catehetic de copii și tineri, alături de profesorii coordonatori, de preoții parohiei și de părintele Radu Scânteie, din partea Centrului „Orthocaffe” Deva, au întreprins o excursie în județele Brașov și Sibiu, unde au vizitat diferite mănăstiri, obiective educative și istorice, dintre care amintim: Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Ansamblul Muzeal „Astra” Sibiu și Grădina Zoologică din Sibiu.

În Duminica a șasea după Paști – 6 iunie, Duminică dedicată părinților și copiilor în Patriarhia Română, la finalul Sfintei Liturghii, elevii din corul de copii al parohiei, coordonați de Larisa Tomescu, studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, au interpretat câteva cântece.


GALERIE FOTO