Activități în cadrul proiectului „NU pentru droguri, DA pentru viață!”


În data de 10 noiembrie 2017, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, s-a desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului „NU pentru droguri, DA pentru viață”, finanțat din bugetul public al Primăriei Municipiului Deva și implementat de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Deva, cu sprijinul Centrului de Prevenire, Evaluare, Consiliere Antidrog Hunedoara, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva.

În cadrul acestui eveniment s-a desfășurat activitatea I, care a presupus activități specifice cunoașterii participanților, cu grupa elevilor din clasa a III-a C, din cadrul Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, coordonați de doamna învățătoare Cristina Crișan.

Scopul acestui proiect este întărirea factorilor de protecție, respectiv reducerea factorilor de risc cu privire la consumul de alcool și tutun, prin informare și dezvoltarea de abilități sociale. În acest sens, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Hunedoara, au prezentat această activitate specifică elevilor, care au arătat un grad ridicat de interes față de această temă.


GALERIE FOTO