Aniversare colegială la Deva


EPDH_31.08.2017_Aniversare colegiala-12Joi, 31 august 2017, la Deva, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, seria I a Seminarului Teologic Special Curtea de Argeș, promoția 1971, s-a întâlnit la a 46-a aniversare de la absolvire. Au fost prezenți 15 colegi, împreună cu soțiile.

Astfel, în Catedrala Episcopală din Deva, Preasfințitul Părinte Episcop Gurie, împreună cu un sobor de preoți, a oficiat slujba Parastasului pentru cei adormiți, ierarhi, profesori și 67 de colegi trecuți la cele veșnice.

A urmat ora de dirigenție, desfășurată în Centrul de Tineret al Episcopiei Devei și Hunedoarei, condusă de șeful promoției, preotul Ioan Cionca din Curtea de Argeș, care după strigarea catalogului și discuțiile purtate de colegi, a adus, în numele tuturor celor prezenți, un cuvânt de mulțumire Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, pentru părinteasca și călduroasa primire făcută la Deva. De asemenea, călduroase mulțumiri a adresat și familiei colegului preot Zaharia Iacobescu și soției sale Maria, pentru efortul de a organiza această revedere.


GALERIE FOTO