Atelier gratuit cu tema „Cum abordăm demența ca îngrijitori?”


Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, în data de 31 mai 2023, începând cu ora 17:30, la sediul Centrului de zi pentru copii ,,Sfinții Părinți Ioachim și Ana” din Deva (str. Titu Maiorescu, nr. 34), va avea loc un atelier gratuit, având tematica: ,,Cum abordăm demența ca îngrijitori?”, destinat persoanelor adulte din comunitate.

Atelierul este organizat în cadrul parteneriatului Episcopiei Ortodoxe Române a Devei și Hunedoarei cu doamna psiholog Ionescu Mihaela, care activează în prezent ca voluntar în cadrul Centrului de zi pentru copii ,,Sfinții Părinți Ioachim și Ana” și a Centrului de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu ,,Sfântul Ierarh Nectarie” din Deva.

În cadrul evenimentului, doamna psiholog va împărtăși informații și cunoștințe esențiale despre subiectul atelierului, prin abordarea tematicii atât din punct de vedere teoretic cât și practic, din experiența proprie de îngrijire a tatălui său, diagnosticat cu această boală din anul 2021, abordând sistematic etapele pe care le-a experimentat de la debutul bolii și până în prezent.

Datorită numărului limitat de locuri oferit de spațiul de desfășurare a evenimentului, persoanele interesate de atelier sunt rugate să se înscrie la numărul de telefon: 0723 292 209.

As. soc. Adriana Lupei