Cete de colindători la Centrul Eparhial din Deva

Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, și Preasfințitul Părinte Gherontie Hunedoreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Devei și Hunedoarei, au primit la Centrul Eparhial din Deva cetele de colindători care au venit să vestească Nașterea Pruncului Iisus în ieslea peșterii din Betleem.

Marți, 12 decembrie 2023, au venit să colinde elevi de la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” din Hunedoara, elevi de la Școala Gimnazială din Dobra, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 din Deva, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Deva, elevi de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara și elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva.

Miercuri, 13 decembrie 2023, au colindat elevi de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, elevi de la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” din Hunedoara, elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 din Hunedoara, un grup de credincioși din satul Spini, împreună cu preotul paroh Dragoș Trif, și tineri de la Centrul „Orthocaffe” din Deva.

Joi, 14 decembrie 2023, la Centrul Eparhial din Deva au venit să colinde elevi de la Școala Gimnazială din Brănișca, elevi de la Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 din Deva, elevi de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, grupul dubașilor de la Almaș-Săliște, grupul de copii condus de Preotul Nicolae Vlad, tinerii de la Clubul sportiv „Stars Academy”din Călan, elevii de la grupa de cateheză a parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Deva și un grup de copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” din Hunedoara.

Vineri, 15 decembrie 2023, au colindat elevi de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 din Deva, elevi de la Școala Gimnazială din Ilia, elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, Corul parohiei „Sfântul Ierarh Nicolae” din Brad, Corul parohiei Baru Mare, elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, Corul parohiei Vulcan Coroiești și un grup de elevi din parohia Vălioara.

Luni, 18 decembrie 2023, noi cete de colindători au sosit la Centrul Eparhial. Au venit să colinde elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, elevi de la Liceul Tehnologic „Transilvania” din Deva, elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, elevi de la Centrul de Pedagogie Curativă din Simeria, elevi de la Grupul de chitară „Deva Guitar”, elevi de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, monahi de la Mănăstirea Crișan și doamna Valerica Ianoși împreună cu un grup de interpreți de folclor.

Marți, 19 decembrie 2023, au colindat elevi de la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria, elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit din Simeria, elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, elevi de la Școala Gimnazială din Gurasada, preșcolarii de la Grădinița „Episcop Gurie Georgiu” din Deva, un grup de preoți din Protopopiatul Orăștie și elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva.

Miercuri, 20 decembrie 2023, au venit să colinde elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, elevi de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, un grup de credincioși din Parohia Hășdau, Părinți stareți, egumeni, starețe, monahi și monahii de la mai multe așezăminte monahale din eparhie, preoți din Protopopiatul Brad, Corul de copii din parohia Dobra și Grupul de cateheză al parohiei „Buna Vestire” din Deva.

Joi, 21 decembrie 2023, au colindat elevi de la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” din Deva, un grup de credincioși din parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Hunedoara, preoți din Protopopiatul Hațeg, beneficiarii Centrului de tip familial „Acoperământul Maicii Domnului” din Săulești, elevii de la Centrul de zi pentru copii „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” din Deva, elevi de la Școala Gimnazială din Ghelari și Grupul „Anastasis” al Paraclisului Noii Catedrale Patriarhale din București.

Vineri, 22 decembrie 2023, au venit să colinde Corul de copii „Mugurel” al parohiei Zdrapți și Corul „Theotokos” al bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Brad, ambele formații fiind dirijate de Ioana Macsim.

Ierarhii hunedoreni au mulțumit tuturor colindătorilor pentru vestea bucuriei Nașterii Domnului și i-au răsplătit cu tradiționalii covrigi și cu multe daruri.


GALERIE FOTO


Postare actualizată în data de 13 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 14 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 15 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 18 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 19 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 20 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 21 decembrie 2023


Postare actualizată în data de 22 decembrie 2023