Cete de colindători la Centrul Eparhial din Deva


Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, a primit la Centrul Eparhial din Deva cetele de colindători care au venit să vestească Nașterea Pruncului Iisus în ieslea peșterii din Betleem.

Astfel, joi, 15 decembrie 2022, Preasfinția Sa a fost colindat de preșcolari și elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, preșcolari de la Grădinița nr. 6 din Deva, elevi de la Școala Gimnazială din Rapoltu Mare, Corul parohiei „Sfântul Ierarh Nicolae” din Brad, grupul de tineri de la „Deva Guitar Tribe”, elevi de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, elevi de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara și grupul de dubași din Almaș-Săliște.

Vineri, 16 decembrie 2022, au venit să colinde elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva și elevi de la Școala Gimnazială din Ghelari.

Luni, 19 decembrie, Preasfințitul Părinte Episcop Nestor a fost colindat de elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, de la Școala Primară din Călan, de Corul elevilor de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, de Corala preoțească „Sacerdotes” dirijată de Preotul Daniel Balea, de preoții parohiilor din Protopopiatul Brad, de membrii Ansamblului „Românașul” al Liceului de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, de studenți de la Facultatea de Teologie din Alba Iulia, de copii de la Grupa de cateheză a parohiei „Buna Vestire” din Deva și de elevii de la Clubul sportiv „Stars Academy” din Călan.

Marți, 20 decembrie, la Centrul Eparhial din Deva au colindat elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, elevi de la Liceul Tehnologic „Transilvania” din Deva, preșcolari și elevi de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, elevi de la Școala Gimnazială din Gurasada, preoți din Protopopiatul Orăștie, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 din Deva, elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, monahiile de la Mănăstirea Măgureni, grupuri de colindători din parohiile Spini și Hășdău, elevi de la Școala Gimnazială din Dobra, tineri de la Centrul „Orthocaffe” din Deva, preoți din Protopopiatul Hațeg și studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Miercuri, 21 decembrie 2022, Preasfinția Sa a fost colindat de mai multe clase de elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva, preșcolari de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva, elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 din Hunedoara, Corul Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Brad, elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 din Deva, elevi de la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” din Hunedoara, Corul de copii al bisericii din parohia Dobra, colindători din parohia Baru Mare, elevi de la Clubul sportiv „O Ka Do” Hunedoara, copiii din Grupa de cateheză a parohiei Deva IV, elevii de la Centrul de zi pentru copii „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” din Deva, beneficiarii Centrului de tip familial „Acoperământul Maicii Domnului” din Săulești, Dubașii din satul Brănișca, monahiile de la Mănăstirea Jieț, Dubașii din satul Boz, Corul copiilor de preoți dirijat de Preotul Nicolae Vlad, Corul de copii din Zdrapți și Corul „Theotokos” al parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Brad.

Joi, 22 decembrie, la Centrul Eparhial din Deva au colindat un grup de la Direcția Județeană pentru Cultură Hunedoara împreună cu studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia și Grupul „Anastasis” al Paraclisului Noii Catedrale Patriarhale din București, condus de Diac. Adrian Butuc.

Arhipăstorul hunedorean, Preasfințitul Părinte Episcop Nestor, după ce a mulțumit tuturor pentru frumoasele colinde, i-a răsplătit cu tradiționalii covrigi și cu multe alte daruri.


GALERIE FOTO


Știre actualizată în data de 16 decembrie 2022


Știre actualizată în data de 19 decembrie 2022


Știre actualizată în data de 20 decembrie 2022


Știre actualizată în data de 21 decembrie 2022


Știre actualizată în data de 21 decembrie 2022