Eveniment cultural caritabil la Orthocaffe Deva


Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, vineri, 14 februarie 2020, a avut loc la Orthocaffe încă un frumos eveniment organizat de Clubul de Voluntariat Orthocaffe.

Evenimentul, intitulat „Seara de Kahoot”, a avut drept scop principal strângerea de fonduri pentru un caz social. Astfel, participarea s-a făcut pe bază de donaţie. Pe lângă aspectul caritabil al acestui eveniment, a existat, desigur şi un aspect relaţional, Clubul de Voluntariat Orthocaffe propunându-şi, încă o dată cu succes, să adune tineri deveni laolaltă, să creeze un prilej pentru legarea de noi prietenii şi contacte sociale. Evenimentele de tipul acesta mai au şi un rol de promovare a Centrului de tineret Orthocaffe şi a activităţilor adiacente desfăşurate de acesta.

Ce înseamnă „Kahoot”?

„Kahoot” este o aplicaţie digitală cu mici teste grilă de cultură generală. Aplicaţia permite utilizatorilor să conceapă propriile teste. Jucătorii se pot conecta în reţea şi răspund deodată la întrebari. Cine acumulează scorul cel mai mare este declarat câştigător. Voluntarii Orthocaffe au întocmit 5 astfel de teste pe care le-au propus spre rezolvare participanţilor. Câştigătorii au primit diplome de merit.

Felicitări voluntarei Alexia Chifor, cea care a venit cu ideea evenimentului şi a coordonat organizarea acestuia, cât şi întregii echipe de voluntari Orthocaffe!

Dumitru-Adrian Ciurea 


GALERIE FOTO