Hramul Mănăstirii Suseni-Colț din Episcopia Devei și Hunedoarei

EPDH-07.06.2015-3Duminică, 7 iunie 2015, Mănăstirea Suseni-Colț din Episcopia Devei și Hunedoarei s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare, sărbătorindu-și hramul cu ocazia Duminicii Tuturor Sfinților.

Într-o atmosferă de binecuvântată bucurie duhovnicească, din încredințarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi, avându-l în frunte pe Părintele Arhimandrit Nestor Dinculeană, Consilier administrativ al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

În cuvântul de învățătură, Părintele Arhimandrit Nestor Dinculeană a transmis tuturor celor prezenți la slujba hramului mesajul de binecuvântare al Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, încredințându-i pe credincioși de toată dragostea părintească a Preasfinției Sale. De asemenea, Părintele Consilier le-a vorbit celor prezenți de vocația de a fi sfânt, vocație care este întipărită în fiecare om în parte prin crearea sa după chipul lui Dumnezeu, capacitate pe care el trebuie să o dezvolte până la asemănarea cu Dumnezeu prin devenirea în fiu al lui Dumnezeu după har.


GALERIE FOTO