Inaugurarea magazinului de cărți și obiecte bisericești „Logos” al Episcopiei Devei și Hunedoarei din municipiul Hunedoara


Marți, 20 iunie 2017, a fost inaugurat magazinul de cărți și obiecte bisericești „Logos” al Episcopiei Devei și Hunedoarei, situat în municipiul Hunedoara, str. Avram Iancu, nr. 14A (poziționat între magazinul Kaufland și Catedrala Eroilor).

Slujba de sfințire a fost oficiată de către Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, împreună cu un sobor de preoți format din consilieri ai Centrului Eparhial, reprezentanți ai Protopopiatului Ortodox Deva și slujitori ai sfintelor altare din municipiul Hunedoara.

În cuvântul de binecuvântare rostit cu această ocazie, Preasfinția Sa a subliniat importanța existenței unui magazin de cărți și obiecte bisericești în Hunedoara, acesta constituind un adevărat izvor pentru credincioșii însetați de cuvântul Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Magazinul este deschis publicului începând de astăzi, având program în zilele de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00.


GALERIE FOTO