Noi premianți ai Concursului „Împreună cu Hristos în lume, la început de mileniu III”


Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, duminică, 6 februarie 2022, a avut loc premierea elevilor din municipiul Deva și din comuna Răchitova care au participant la Concursul Național ,,Împreună cu Hristos în lume, la început de mileniu III”, ediția a VI-a, etapa I – ,,Hristos se naște, slăviți-L”.

În biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Deva au fost premiați 23 de elevi de la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva și de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” Deva, îndrumați de doamnele profesoare Monica Chirlă și Anamaria Blioșca. Prin grija Părintelui Protopop Petru Costa și a Părintelui Sorin Popescu, premianții au fost răsplătiți cu icoane, cărți și dulciuri.

Elevii de la Școala Gimnazială din Răchitova, care au obținut rezultate bune la acest concurs, au fost premiați la finalul Sfintei Liturghii, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din filia Ciula Mică, parohia Răchitova. Cei patru elevi participanți la acest concurs au fost coordonați de către doamna Elena David, profesor de religie în cadrul Școlii Gimnaziale Răchitova. Ca răsplată pentru munca și efortul depus, elevii au primit din partea Consiliului Parohial și a Preotului paroh Vasilie Eugen Pavel, cadouri ce au constat în cărți de rugăciune, icoane cu reprezentarea Mântuitorului Iisus Hristos, metaniere și dulciuri.


GALERIE FOTO