Premierea participanților la consursul național „Biserica și Școala din sufletul meu” în protopopiatul Brad


IMG_20160410_183238Duminică, 10 aprilie 2016, la Biserica ,,Adormirea Maicii Domnului” din Brad, după săvârşirea Vecerniei, a avut loc premierea concursului naţional ,,Biserica şi Şcoala din sufletul meu” – etapa pe protopopiat.

În cadrul concursului au fost alcătuite portofolii cu lucrări realizate de copiii şi tinerii de la grupele de cateheze ale parohiilor, pe cele trei secţiuni: literară, artistică şi multimedia. În urma jurizării au fost acordate următoarele premii :
Premiul I :  Parohia Brad I , coordonator prof. Irina Letea
Premiul II:  Parohia Ribiţa, coordonator prof. Daniela Roşca
Premiul III: Parohia Chişcădaga, coordonator pr. Daniel Faur.
Aceste trei portofolii vor participa la faza eparhială a Concursului.
Au fost apreciate şi portofoliile realizate de către parohiile: Vaţa de Jos (pr. Mager Gigi Adrian), Valea Brad (pr. Sorca Radu), şi Hărţăgani (pr. Crainic Valentin).
La premiere a fost organizată în biserică o expoziţie cu lucrările de la secţiunea artistică. Cele mai reuşite lucrări de la secţiunea literară au fost citite de către elevi, iar în încheiere au fost proiectate două prezentări powerpoint ale elevilor de la parohiile Brad I şi Ribiţa, care au relevat importanţa colaborării dintre Biserică şi Şcoală şi activităţile catehetice derulate în cele două parohii.
În încheiere, părintele protopop Ioan Diniş a mulţumit preoţilor, dascălilor şi elevilor implicaţi în proiect, îndemnându-i să lucreze şi pe mai departe în răspândirea luminii Evangheliei lui Hristos.
                                                                                                                        Pr. Alexandru Letea​


GALERIE FOTO

Această prezentare necesită JavaScript.