Prima întâlnire a Clubului de Carte din Deva la Orthocaffe


Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei, în urma parteneriatului încheiat între Asociația „Alături de Tineri” din Deva şi Centrul de tineret Orthocaffe al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, s-a reușit deschiderea Clubului de Carte din Deva.

Evenimentul s-a desfăşurat vineri, 28 mai 2021, începând cu ora 17:00, la sediul Orthocaffe Deva, sub coordonarea doamnei Ramona Oltean. Datorită tinerilor prezenți în număr neașteptat de mare și a inițiativei minunate a doamnei Alexandrei Maria Nedelea, a putut avea loc acest prim eveniment, fiind un început pentru dezvoltarea proiectului #CulturăPentruTINEri în oraşul Deva. Mulțumim Știri Hunedoara TV pentru că au fost partenerii noștri media la acest eveniment,  de asemenea Cofetăriei Sicopan pentru dulcele binemeritat după două ore de cultură și lui Alin Bonța pentru seria de cărți donate.

Au fost alături de noi la acest eveniment membrii ADT, Ștefan Tiriteu, Nan Lavinia, Lidia Badilă, Petronela Luncan, Călin Moraru și Emanuel Clej, alături de Alexandra Raţ şi Pr. Radu Scânteie din partea Orthocaffe Deva.

Dragi tineri, vă așteptăm în fiecare vineri la #OrthoCaffe!


GALERIE FOTO