Prima sesiune de activități non-formale cu copiii în cadrul secțiunii „Împreună” a proiectului DAR – Dăruiește, Ajută, Respectă


EPDH - 20.08.2015 - Muncel - A6-5

Joi, 20 august 2015, la tabăra de la Muncel, a avut loc prima sesiune de activități non-formale cu copiii în cadrul secțiunii „Împreună” a proiectului DAR – Dăruiește, Ajută, Respectă.

Activitățile propriu-zise au fost precedate de oficierea unei slujbe de tedeum de către Preacucernicul Părinte Marius Ghidarcea, manager al proiectului.

Activitatea A6, „Împreună” are drept grup țintă 120 de copii cu risc de abandon școlar proveniți din mediul rural și are în structura sa de lucru un program de educație non-formală ce va cuprinde diferite cursuri și ateliere: curs de comunicare, curs de carieră, civism, instituții publice și europene, atelier de artă-pictură icoane pe sticlă, atelier de manufactură, curs de ecologie și ecoteologie, voluntariat.

Activitățile de astăzi s-au adresat unui număr de 24 de copii împărțiți în 3 grupe de lucru, cărora li s-au prezentat, în mod alternativ, mai multe cursuri sau ateliere precum cel de comunicare, de civism și carieră și atelierul de artă-pictură icoane pe sticlă și manufactură.

Lucrările activității A6 „Împreună” vor continua în următoarele două zile, întregind toate obiectivele propuse în planul de activitate, urmând un program ce va fi respectat până la sfârșitul perioadei de implementare a proiectului.


GALERIE FOTO