Proiectul „Biserica și Școala din sufletul meu” în cadrul parohiilor „Sfântul Ierarh Nicolae” – Deva I și „Sfântul Arhidiacon Ștefan” – Deva VIII


EPDH - 25.03.2016c-4În data de 25 martie 2016, cu prilejul praznicului Bunei Vestiri și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a avut loc o activitate caritabilă desfășurată de către copiii grupelor de cateheză de la Centrul Catehetic al Catedralei Episcopale din Deva.
Cu acest prilej, copiii au căutat să aducă bucurie în sufletele a 46 de persoane adulte, cu dizabilități, beneficiari în cadrul Centrului de asistență și îngrijire din localitatea Geoagiu, județul Hunedoara. Copiii le-au dăruit acestora îmbrăcăminte, produse alimentare și igienico-sanitare, câte o floare și o felicitare cu tema praznicului Bunei Vestiri, realizată în cadrul orelor de cateheză.
În cadrul acestei vizite, copiii au susținut și un program compus din rostirea de rugăciuni și cântece religioase din timpul Postului Sfintelor Paști. De asemenea, copiii au vizitat băile termale și castrul roman din stațiunea balneo-climaterică Geoagiu Băi.
Toate aceste activități fac parte din cadrul proiectului „Biserica și Școala din sufletul meu” organizat de Patriarhia Ortodoxă Română și sunt coordonate de către doamna profesoară Adina Iovan și de către părintele Marius Iovan.


GALERIE FOTO

Această prezentare necesită JavaScript.