Seară duhovnicească la Catedrala din Orăștie


În Duminica Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca, 10 aprilie 2022, la ceas de seară, Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, a săvârșit împreună cu un sobor de preoți Taina Sfântului Maslu de obște la Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din municipiul Orăștie.

La finalul slujbei, Preasfinția Sa a rostit un cuvânt în care a îndemnat credincioșii prezenți ca în perioada rămasă până la praznicul Învierii Domnului să sporească rugăciunea și să-și mărturisească cu pocăință păcatele, pregătindu-și sufletul pentru a primi lumina cea strălucitoare din mormântul cel de viață făcător al Mântuitorului Iisus Hristos.

În continuare Corala preoțească „Sacerdotes” a Episcopiei Devei și Hunedoarei, dirijată de Pr. Daniel Balea, a susținut un concert de pricesne cu tematică prepascală intitulat „Priveghiați și vă rugați”. La ultima piesă a programului din această seară, membrilor formației corale li s-au alăturat copiii de la grupa de cateheză „Hrisostom” a parohiei Orăștie I.


GALERIE FOTO