Treasure Hunt by OrthoCaffe – ediția a III-a


Cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, în data de 28 iulie 2023 s-a desfășurat cea de-a treia ediție a evenimentului Treasure Hunt, organizat de Clubul de Voluntariat OrthoCaffe Deva.

Această ediție a reușit cu succes să aducă împreună 42 de participanți din Deva și localități apropiate, împreună cu cei peste 30 de voluntari, care s-au ocupat de organizarea evenimentului, atât voluntari din generația veche, dar și mulți din noua generație. După ce a avut loc premierea, participanții s-au arătat dornici de a face parte, ca voluntari, din frumoasa poveste „OrthoCaffe” pe care o construim cu fiecare eveniment organizat.

Evenimentul „Treasure Hunt” este unul dintre cele mai apreciate evenimente de către tinerii deveni dornici să participe cu bucurie și prietenie într-o competiție în care sunt chemați să dovedească, prin parcurgerea probelor  sportive, culturale sau distractive, că există și un alt mod de a-și petrece calitativ timpul liber.

Având confirmarea succesului acestei ediții, afirmăm că ne pregătim pentru organizarea unei ediții speciale la începutul anului viitor.

Acest eveniment a fost posibil cu sprijinul Episcopiei Devei și Hunedoarei, prin bunăvoința Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva și, nu în ultimul rând, cu ajutorul cafenelei TheRefresh și a restaurantului Sufertaș din Deva.

Coordonator de Voluntari, Boldor Alexandru


GALERIE FOTO