Colindători la Centrul Eparhial al Episcopiei Devei și Hunedoarei


Centrul Eparhial al Episcopiei Devei şi al Hunedoarei s-a umplut de bucuria veștii celei bune a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, adusă de către cetele de colindători Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei.

Marți, 13 decembrie 2016, Preasfințitul Părinte Gurie a fost colindat de un grup de elevi ai Seminarului Teologic Ortodox din Alba-Iulia, de copii de la grădinița Patria din Deva și de un grup alcătuit din studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba-Iulia și elevi ai Liceului din Ocna Mureș.

Miercuri, 14 decembrie 2016, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a fost colindat de un grup de copii de la Grădinița Nr. 5 din Deva.

Joi, 15 decembrie 2016, Preasfinția Sa a primit colinda interpretei de muzică populară Valeria Ianoși, alături de grupul dumneaei. De asemenea, au mai vestit Nașterea lui Hristos copii de la grădinița din Micro 15 – Deva și de la grădinița nr. 2 din cartierul Dacia – Deva, un grup de elevi de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva și un grup de studenți în anul IV de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba-Iulia.

Luni, 19 decembrie 2016, Preasfințitul Părinte Gurie a fost colindat de către elevi ai Școlii Nr. 5, ai Liceului Pedagogic și ai Colegiului Energetic din Deva, de credincioși ai parohiei „Pogorârea Sfântului Duh” – Dobra și de grupul de colindători „Mlădițe ilfovene”, alături de interpretul de muzică populară Grigore Gherman.

Marți, 20 decembrie 2016, ierarhul hunedorean a fost colindat de copilași de la Grădinița Patria din Deva, de elevi ai Liceului Pedagogic, ai Liceului Decebal și ai Școlii Generale Nr. 5 din Deva, de un grup de deţinuţi de la penitenciarul Bârcea Mare, de călugări ai Mănăstirii Crișan și de un grup de monahii de la Schitul Petrila din judeţul Hunedoara.

Miercuri, 21 decembrie 2016, Preasfințitul Părinte Gurie a primit colinda mai multor grupuri de colindători. Au poposit, vestind Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, elevi de la Școala Andrei Șaguna și de la Liceul Decebal din Deva, seminariști ai Liceului Teologic din Alba-Iulia, Grupul psaltic Serafim din Alba-Iulia, tineri din parohia „Nașterea Maicii Domnului” – Deva IV și tineri din parohia „Buna Vestire” – Deva II, alături de grupul de cercetași ai organizației „Cercetașii” – filiala Deva.

Joi, 22 decembrie 2016, întâistătătorul eparhiei hunedorene a fost colindat de către grupuri de elevi de la Liceul Pedagogic și Liceul Decebal din Deva și de un grup de colindători din Sebeș.

Vineri, 23 decembrie 2016, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a primit colinda unui grup de tineri din Orăștie, a maicilor de la Schitul Măgura și de la Schitul Suseni-Colț din județul Hunedoara.

După ce a ascultat frumoasele colinde tradiţionale româneşti, Preasfinţitul Părinte Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei a adus mulţumiri cetelor de colindători care au venit şi în acest an colinde la Centrul Eparhial.

Totodată, efortul colindătorilor a fost răsplătit de către Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei, cu tradiţionalii covrigi şi multe alte daruri.


GALERIE FOTO

Știre actualizată în data de 13 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 14 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 15 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 19 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 20 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 21 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 22 decembrie 2016


Știre actualizată în data de 23 decembrie 2016