Concert de pricesne la Catedrala Episcopală „Sf. Ier. Nicolae și Sf. Ap. Petru și Pavel” și la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Deva


EPDH_22.04.2017_Concert pricesne_Catedrala-11Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, sâmbătă, 22 aprilie 2017, la Catedrala Episcopală „Sf. Ierarh Nicolae” și „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Deva a avut loc un concert de pricesne, susținut de câțiva tineri soliști, proveniți din mai multe zone ale țării: Susana și Daciana Vlad, Anamaria Marti, Ionela Popa, Marian Gogan, Anamaria Mihăilă și Geanina Gavrilă, cu toții absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Grupul de tineri interpreți, propovăduitori ai Învierii Domnului nostru Iisus Hristos prin intermediul pricesnelor, a susținut același concert și duminică, 23 aprilie 2017, în biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Deva.

În cuvântul rostit cu acest prilej, preacucernicul părinte Florin Dobrei, Consilier cultural în cadrul Episcopiei Devei și a Hunedoarei, a adresat un cuvânt de mulțumire atât interpreților care au bucurat sufletele credincioșilor prin pricesnele minunate pe care le-au cântat, cât și Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, prin a cărui binecuvântare și purtare de grijă acest concert a avut loc și tuturor credincioșilor implicați în organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment cultural.


GALERIE FOTO