Inaugurarea Asociației Naționale a Surzilor din România – Filiala Hunedoara


13506997_1618154021833790_2818510261124271039_nSâmbătă, 25 iunie 2016, a avut loc inaugurarea oficială a  Asociației Naționale a Surzilor din România – Filiala Hunedoara.Prezenți la eveniment au fost: Dl. Mihail Grecu Președinte A.N.S.R., Dir. gen adj. D.G.A.S.P.C. Hunedoara, Dna. Loredana-Cristina Popa-Haida, Cons. Social al Episcopiei Devei și Hunedoarei , Pr.Dumitru Diniș, Pr. Petru Hașegan, Pr. Sorin Popescu, Dl. Munteanu Rus Ioan Președinte A.N.S.R.- Filiala Alba, D-șoara Verok Carolina Președinte A.N.S.R. – Filiala Tineret.

Potrivit tradiției, președintele A.N.S.R. dl. Mihail Grecu, a fost întâmpinat   cu  pâine și sare, apoi a fost rostită o rugăciune de binecuvântare de către Pr. Dumitru Diniș, Cons. social al Episcopiei Devei și Hunedoarei și de Pr. Sorin Popescu, responsabil cu activitatea socială în cadrul Protopopiatului Deva, traducerea acesteia în limbaj mimico-gestual fiind făcută de către Pr. Hașegan Petru. Au urmat apoi mai multe alocuțiuni din partea celor prezență.

Dl.Mihail Grecu, președinte A.N.S.R., a tinut să sublinieze importanța acestei asociații pentru persoanele cu deficiențe auditive, ea contribuind la relaționarea dintre aceste persoane.

Delegatul Episcopiei Devei și Hunedoarei, Cons. social Pr. Dumitru Diniș, a rostit un cuvânt în care a subliniat  faptul că în fața Lui Dumnezeu toți suntem egali și că în tăcere Îl descoperim pe Dumnezeu și putem intra în comuniune cu El.

După ce toți invitații au luat cuvântul, a avut loc un concurs intitulat ,,Festivalul prăjiturilor”, proiect finanțat cu fonduri nerambursabile de către Primăria Devei, la care au participat și obținut premii membrii asociației.

                                                               Pr. Sorin Popescu


Această prezentare necesită JavaScript.